Logo van de kerkZicht op de kerkKerk aan binnenzijdeGlasraamZicht op de kerkLogo Web Ronse
titel
Log in
Het reilen en zeilen van onze gemeente in 382 foto’s. Laatste album: Afscheid van Johanna als kerkenraadslid en verhuisd naar Ned  gepost op 03-09-2020.
Of laatste editie van Kerknieuws. - - Log in om meer te bekijken. Ben je nieuw? Registreer je gratis hier!


Wie zijn wij?

Sfeerbeeld 0063

SfeerbeeldWij zijn een enthousiaste gemeenschap van gelovige mensen, die elke zondag samenkomen rond Gods Woord in een eredienst die ongeveer een uur duurt.

We zingen veel en graag en er is ruimte voor allerlei soorten muziek. Drum en piano hebben daarin hun plek veroverd.

 


SfeerbeeldSfeerbeeldDe preek is voor ons, protestanten, een moment om naar uit te zien, omdat de schriftuitleg ons aantoont hoe ons eigen leven in verband staat met Gods Woord en hoe die oude teksten in ons dagdagelijks bezig zijn tot leven kunnen komen.

Kinderen en tieners krijgen behoorlijk wat aandacht tijdens de dienst. Na een opstapverhaal gaan zij naar hun eigen ruimte voor kinder- en tienernevendienst.


Koffietafel

Daarna is er uitgebreid tijd om elkaar te ontmoeten in het Protestants Cultureel Centrum, onze polyvalente zaal, waar koffie, thee en koekjes worden aangeboden en heel vaak ook een glaasje en een hapje of een maaltijd ter gelegenheid van een verjaardag of een speciale dienst.

Buiten de wekelijkse eredienst zijn er bijbelstudies, koorrepetities, acties in de stad, groepsgesprekken, is er pastorale hulp en bezoek, scouts en nog veel meer.


Iedereen is van harte welkom.© 2017 - Protestants-evangelische kerk Ronse-Maarkedal-Kluisbergen - - - aantal bezoekers: 6591.
Op 14 mei 2020: 20.000 bezoekersUw browser is: Unknown ? overzicht Unknown rapport:
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)