Logo van de kerkZicht op de kerkKerk aan binnenzijdeGlasraamZicht op de kerkLogo Web Ronse
titel
Log in
Het reilen en zeilen van onze gemeente in 382 foto’s. Laatste album: Afscheid van Johanna als kerkenraadslid en verhuisd naar Ned  gepost op 03-09-2020.
Of laatste editie van Kerknieuws. - - Log in om meer te bekijken. Ben je nieuw? Registreer je gratis hier!


Groeigroep 2019 - 2020.

Vanaf januari komen wij elke maand samen op de tweede dinsdagmorgen om 10 u in de pastorie.

Eerste Groeigroep van 2019 is op 8 januari en 12 februari.

In de Groeigroep komen we samen rond een bijbels onderwerp dat raakt aan het dagelijks leven. Bv. vertrouwen, liefde, verraad, angst, vreugde, ...

Aan de hand van een aantal bijbelverzen komen we tot gesprek. Wat zegt Gods Woord, wat ervaren wij, waarin moeten we groeien.

Gaandeweg komen verhalen op tafel, waarbij wij elkaar willen ondersteunen en waardoor we gesterkt weer naar buiten gaan, elk met de intentie verder te groeien in het geloof.

De groeigroep is geen bijbelstudie. Alles kan gedeeld worden. Erg belangrijk is ook dat hetgeen in vertrouwen verteld wordt, ook binnen de groep blijft.

Mensen die al verder gevorderd zijn in het geloof zijn zeker ook welkom. Zij betekenen veel voor de groei en voor de groep.

Ook voor mensen bij wie het geloof nog in de kinderschoenen staat of die helemaal niet met het protestantisme of met de bijbel vertrouwd zijn, is de groeigroep toegankelijk.

Iedereen is welkom.


© 2017 - Protestants-evangelische kerk Ronse-Maarkedal-Kluisbergen - - - aantal bezoekers: 6602.
Op 14 mei 2020: 20.000 bezoekersUw browser is: Unknown ? overzicht Unknown rapport:
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)