Logo van de kerkZicht op de kerkKerk aan binnenzijdeGlasraamZicht op de kerkLogo Web Ronse
titel
Log in
Het reilen en zeilen van onze gemeente in 382 foto’s. Laatste album: Afscheid van Johanna als kerkenraadslid en verhuisd naar Ned  gepost op 03-09-2020.
Of laatste editie van Kerknieuws. - - Log in om meer te bekijken. Ben je nieuw? Registreer je gratis hier!


Samenkomst

Elke zondag om 10u komen we samen om God te loven, te zingen, te bidden, uit de bijbel te lezen, troost te vinden, hoop te delen, elkaar te bemoedigen, kracht te vinden en tot rust te komen.

Kinderen en tieners maken het begin van de eredienst mee in de kerk, krijgen dan een opstapverhaal en vertrekken dan naar hun eigen ruimte voor de verwerking van een (bijbels) thema. Let wel, dit gebeurt vaak niet als er een gastvoorganger is. Hiervoor kunt u de agenda raadplegen. Meer over kinderen en jongeren vindt u op de jongerenpagina's.

Op de eerste zondag van de maand vieren we avondmaal. Met brood en wijn of druivensap gedenken wij dat Jezus voor onze zonden is gestorven en dat Hij de dood heeft overwonnen, zodat wij eeuwig kunnen leven, als wij in Hem geloven. We gaan daarvoor in een kring rond de tafel staan en er worden kleine zilveren bekertjes uitgedeeld. Het is altijd een bijzonder moment van gemeenschap.

Iedereen is welkom in de eredienst, ook op de koffie nadien.

Samenkomst© 2017 - Protestants-evangelische kerk Ronse-Maarkedal-Kluisbergen - - - aantal bezoekers: 6592.
Op 14 mei 2020: 20.000 bezoekersUw browser is: Unknown ? overzicht Unknown rapport:
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)