Logo van de kerkZicht op de kerkKerk aan binnenzijdeGlasraamZicht op de kerkLogo Web Ronse
titel
Log in
Het reilen en zeilen van onze gemeente in 382 foto’s. Laatste album: Kimia wordt opgedragen de dochter van Yv op 12 mei, deel I  gepost op 15-05-2019.
Of laatste editie van Kerknieuws. - - Log in om meer te bekijken. Ben je nieuw? Registreer je gratis hier!


Koffie

Elke zondag na de dienst is er koffie, van 11 tot 12 ongeveer. Dan is er gelegenheid om bij te praten, om vragen te stellen aan de voorganger of kerkenraad en om te genieten van een mini-tentoonstelling. Ons vernieuwde centrum wil amateurkunstenaars een plek bieden om te exposeren. Ook mensen die niet naar de eredienst komen zijn op het koffie-uurtje welkom.

Regelmatig wordt het koffiemoment feestelijk ingevuld, met ijs of een stukje taart of een hapje en drankje, soep, of een maaltijd. Ontmoeting en gemeenschap zijn twee belangrijke woorden voor ons.

Elk jaar met Pasen wacht ons voor de dienst een reuzelekker paasontbijt in het Centrum van de kerk. Op de dag waarop we gedenken dat Jezus uit de dood is opgestaan, staan wij graag een uurtje vroeger op.

KoffiePaasontbijt© 2017 - Protestants-evangelische kerk Ronse-Maarkedal-Kluisbergen - - - aantal bezoekers: 309.Uw browser is: Unknown ? overzicht Unknown rapport:
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)